Ben ik een optimist?

Hoe sta jij in het leven?

Optimisten zijn gezonder en leven langer. Ze zijn succesvoller in sport, studie, werk en relaties. Het goede nieuws? We kunnen allemaal leren een beetje optimistischer in het leven te staan.

Bovendien werkt optimisme als een virus. Het is aanstekelijk voor je omgeving. Iedereen kan er dus beter van worden. Hoe optimistisch ben jij?

De test is ontwikkeld door geluksambassadeur Leo Bormans. Hij is de auteur van de internationale bestseller ‘The World Book of Happiness’ en deed samen met de Universiteit van Leuven een grootschalig onderzoek naar het effect van kleine positieve interventies.

Lannoo brengt je leven weer in balans
Optimisten zijn gezonder, zijn gelukkiger, zijn succesvoller en leven langer. Waar wacht je nog op? (Word) optimistnu aan de stuntprijs van 10 euro, beschrijft met gewone en inspirerende voorbeelden, haalbare adviezen en verrassende verhalen hoe je van optimisme een levensstijl kunt maken. Leo Bormans en Uitgeverij Lannoo brengen jouw leven in balans en zorgen voor een zomer vol positieve vibes. Het actieboek is nu verkrijgbaar in de boekhandel en online via www.lannoo.be/leven-in-balans*. Daar vind je bovendien kortingsbonnen voor 5 andere topboeken..

*De actieprijs loopt van 1 juni tot 31 augustus 2016. Zolang de voorraad strekt en zonder creditering van de liggende voorraad. De korting is niet cumuleerbaar met andere voordelen.